Aanbod

Kleine veranderingen in je leefomgeving kunnen een grote impact hebben op je leven en hoe je je voelt. Organiseer de ruimtes in je huis door te focussen op de spullen waar jij NU blij van wordt!

Simply Orderly kan je helpen bij het organiseren van je:

Woonkamer

De woonkamer is waarschijnlijk voor gezinnen één van de meest gebruikte ruimtes in het huis. Daarom des te belangrijker om hier een fijne plek te creëren waar je tot rust kan komen. Samen zorgen we ervoor dat alle spullen een vaste plek hebben en je kasten en lades zijn gesorteerd en gecategoriseerd. Op deze manier kan je altijd makkelijk vinden wat je zoekt en het op de juiste plek opruimen.

Keuken

Je keuken werkt het fijnst wanneer alles op de juiste plek staat. Daarom organiseren we je keukengerei overzichtelijk per categorie. Er is structuur en overzicht in de keuken, zodat je precies weet waar wat ligt en je weet wat je hebt.

Kledingkast

Hoe fijn is het als je s ’ochtends vroeg meteen vindt wat je zoekt doordat je kledingkast op orde is en er alleen kleding in je kast ligt waar je je echt goed in voelt!

Kinderkamer & speelgoed

Speelgoed opruimen, er lijkt geen einde aan te komen… Maar het kan anders! Nadat al het speelgoed uitgezocht is wordt het logisch opgeborgen zodat iedereen in het gezin weet waar ze welk speelgoed kunnen vinden en ook belangrijk: waar ze het weer kunnen opbergen!

Werkplek & administratie

In deze tijd waarin er veel thuis gewerkt wordt, is het creëren van een fijne en opgeruimde werkplek belangrijk. Een opgeruimde werkplek en structuur in je administratie zorgt voor rust in je hoofd waardoor je productiever en met meer focus kunt werken.

Zolder / garage

Waar komt het allemaal vandáán? Vaak worden er op zolder of in de garage veel verschillende soorten spullen bewaard en vaak zijn dit ook spullen die je weinig gebruikt en waar je in de meeste gevallen het opruimen ervan gewoon hebt uitgesteld.
Ik help je om je spullen uit te zoeken en het praktisch en gestructureerd op te bergen, zodat je kan zien wat je hebt, het meteen kan vinden als je het zoekt en overal makkelijk bij kan. Dit geeft zoveel rust!

Verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen? Verhuizen is een hele opgave en er komt heel wat bij kijken. Als je je goed voorbereidt op een verhuizing, gaat het hele proces veel soepeler. Simply Orderly kan je daarbij helpen. Wanneer je gaat verhuizen is dit een perfecte mogelijkheid om eens door al je spullen te gaan en om van je overbodige spullen afscheid te nemen en een frisse start te maken in je nieuwe huis. Ik help je bij met het maken van keuzes, zodat je alleen meeneemt wat je nodig hebt en zorg ervoor dat het op een efficiënte en overzichtelijk manier wordt ingepakt. Op deze manier zorgen we ervoor dat het uitpakken ook veel makkelijker wordt.

En alles hier tussenin!

Samenwerking

Kijk ook eens op de site van So Clever voor organize inspiratie en opbergartikelen. Dit kan via onderstaande link.