Reviews

Wat klanten over mij zeggen

Sessie was- en opbergruimte

Ik geloof sterk in de kracht van samen. Dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen en dat je hulptroepen om je heen kunt verzamelen om bepaalde doelen te bereiken. Barbara heeft ons heel goed geholpen met ontspullen en het organiseren van onze opbergruimte en wasruimte. Ik ben er nog dagelijks dankbaar voor en kijk trots en voldaan terug op het eindresultaat! 

Barbara is heel behulpzaam, betrokken bij het proces, staat tussendoor ook voor je klaar en heeft veel kennis van zaken. 

De afspraken met Barbara zorgden er ook voor dat we een stok achter de deur hadden en we gemotiveerd bleven. Als we haar hulp niet hadden ingeschakeld hadden we het minder prioriteit gegeven en zag het er nu nog heel anders uit. Terwijl we het wel heel belangrijk vinden, daarom hebben we Barbara haar hulp ingeroepen! Nu het af is ervaren we hoe fijn het is dat het opgeruimd is en de overgebleven spullen een eigen plek hebben. Het geeft structuur en rust. 

De kinderen weten nu ook goed waar ze hun spullen moeten opbergen, we hebben hen er ook bij betrokken zodat ze deel uitmaakten van het proces. 

Door Barbara haar hulp en vragen kijk ik ook op een andere manier naar onze spullen, waardoor ik eerder een selectie maak en het op orde houd. Barbara heeft ons daarnaast ook geholpen bij de aankoop van een geschikt opbergsysteem en opbergmateriaal om het goed te organiseren, wat ook heel helpend was. 

Froukje , 37 jaar, Lifecoach, moeder van 3 kinderen 

Sessie voorraadkast

Barbara heeft mij enorm geholpen met het organiseren van de voorraadkast. Zelf had ik al ooit een start gemaakt met wat mandjes en dergelijke, maar het bleef wat onoverzichtelijk. Daarnaast lopen er twee pubers rond in huis, die ook van alles pakken uit de kast en maar ergens terug leggen. Dit hielp niet mee bij het ordenen van de kast.  

Samen met Barbara hebben we de hele kast uitgeruimd en op categorie ingeruimd. Daarbij hebben we de juiste voorraad potten gehaald en zo alles opgeborgen. Het gaf een enorme rust in de kast en het zorgt dat we nu een paar maanden later, nog steeds een opgeruimde kast hebben. Het was een gezellige en productieve ochtend, waar we tot op heden nog profijt van hebben!  

Nienke, 30 jaar, Lerares Economie, moeder van een jong gezin 

Sessie fotostudio

Barbara heeft mij enorm geholpen om meer structuur en efficiëntie aan te brengen in mijn ” Shaping Memories” fotostudio in Heemstede. Het project was verdeelt over twee dagen om alles goed te selecteren, opruimen en organiseren. Het was heel gezellig om samen aan de slag te gaan. Haar werkproces is ook heel georganiseerd. Doordat Barbara aan het begin de juiste vragen stelde hadden we het doel van het project helder en wisten we wat we wilde bereiken en waarom. Ze had ook een duidelijk plan hoe we dit gingen aanpakken. Met veel plezier ervaar ik dagelijks hoe Barbara alles heeft georganiseerd en waren de tips en ideeën om alles zo netjes te houden ook erg helpend. Barbara is echt hands-on, enorm behulpzaam en heeft snel zicht op welke punten er verbeterd kan worden. Barbara heeft ook de juiste opbergmaterialen gekozen om alle spullen goed te organiseren. Dat vond ik heel helpend. Alle afspraken met Barbara waren punctueel en correct en ik kan iedereen aanraden om samen met Barbara dit proces aan te gaan.” 

Alesandra , 42 jaar, Fotografe @shapingmemories

Sessie souterrain en garage

Zie je door de bomen het bos niet meer, of liever door je spullen de ruimte niet meer? Dan moet je zeker bij Barbara zijn. De paniek vloog mij aan bij de gedachte te beginnen met opruimen en structureren van onze garage en souterrain omdat deze volgepropt stonden met spullen.

Met de hulp van Barbara zijn het nu twee ruimtes geworden waar wij graag komen. Ik weet wat ik heb en waar ik het heb. Haar manier van organiseren en structureren zorgt voor een duurzame manier van opruimen en is gemakkelijk vol te houden. Het hele gezin doet mee. Nooit meer zoeken naar hockeyspullen, schoonmaakmiddelen of kampeerspullen. Alles heeft een vaste plaats. Bedankt Barbara, we genieten er elke dag van!  

Tina, 43 jaar, Ondernemer, moeder van 2 kinderen